Kymmenen syytä valita Teamtailor

2.6.2021Rekrytointi, Teamtailor

Elämme 2020-luvulla, joten (viimeistään) nyt on hyvä hetki siirtyä nykyaikaan myös rekrytoinnissa. Teamtailor on tuhansien organisaatioiden käyttämä rekrytointialusta, joka yksinkertaistaa ja tehostaa rekrytointia monella tavoin. Keräsin asiakaspalautteiden perusteella kymmenen syytä sille, miksi Teamtailor on oivallinen valinta rekrytointialustaksi ja HR:n paras ystävä.

 

1. Hyvin suunniteltu Teamtailor hurmaa hakijat

Rekrytointi on kahden kauppa. Jokainen työnhaun vaihe on Teamtailorissa suunniteltu niin, että järjestelmä palvelee työnantajan lisäksi aina myös hakijaa. Hakeminen on tehtävissä todella helpoksi ilman, etteikö se tuottaisi lisäarvoa rekrytoijalle.

2. Säästää aikaa (sekä rahaa ja hermoja)

Teamtailorin avulla koko rekrytointi on HR:n käsissä: markkinoinnin, koodarin taikka kotisivujen ylläpitäjän apua ei tarvita. HR:n ei tarvitse odottaa apua keneltäkään, vaan koko prosessi on äärimmäisen helppo hoitaa itse alusta loppuun saakka. Rahaa säästyy, koska markkinointikustannukset laskevat.

3. Helpottaa yhteydenpitoa

Oli kyseessä sitten ”valitettavasti sinua ei valittu” tai ”onneksi olkoon!”, Teamtailor huolehtii viestit hakijoille juuri oikealla hetkellä – ja mikä tärkeintä: viestit voi myös personoida.

4. Tekee työpaikan löytämisestä vaivatonta

Urasivu, johon voi koota tietoa työnantajasta tuo lisäarvoa ja näkyy potentiaalisille hakijoille myös silloin, kun avoimia työpaikkoja ei ole tarjolla. Tässä Connect tekee töitä koko ajan ilman markkinointia.

5. Järkevöittää hakemusten hallintaa

Teamtailorissa hakemusten hallinta on helppoa ja tietoturvallista. Hakemukset käsitellään GDPR-asetuksen mukaisesti ja hakijan yksityisyydestä pidetään huolta.

6. Intuitiivinen käyttää

Teamtailorin intuitiivinen ja selkeä käyttöliittymä tekee, jokaisen rekrytoijan niin esihenkilöiden kuin ammattirekrytoijien hommasta kivaa.

7. Eliminoi kalenterisäädön

Kalenteri-integraation avulla hakija voi itse valita sopivan ajankohdan haastattelulle: melkoisen monta sähköpostia ja puhelua säästyy!

8. Näkyy monipuolisesti eri kanavissa

Avoin työpaikka julkaistaan yrityksen urasivulla, mutta sen saa päätymään samalla automaattisesti myös haluttuihin sosiaalisen median kanaviin.

9. On hyödyksi sopivien hakijoiden löytämisessä

Teamtailor mahdollistaa hakijoiden tietojen kokoamisen CV-pankkiin – Siellä sopivien hakijoiden etsiminen eri tehtäviin onnistuu äärimmäisen helposti.

10. Auttaa onnistumaan

Selkeä statistiikka kertoo koko ajan, missä vaiheessa prosessia hakijat ovat. Teamtailorin analytiikka, jonka avulla voi selvittää esimerkiksi sen, mistä kanavista hakijat tavoittaa parhaiten. Statistiikan avulla rekrytointiprosessista tulee mitattavaa.

 

Testaa Teamtailoria 2 viikkoa ennen hankintapäätöstä

Kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeen tunnistamisesta. Pidän aluksi maksuttoman puolen tunnin kartoituspalaverin, jossa käymme läpi yrityksesi ja rekrytoinnin nykytilan ja tulevaisuuden tarpeet niin rekrytoinnin kuin työnantajakuvan näkökulmasta.

Esittelen Teamtailor-demoympäristön, johon saat tunnukset käyttöösi 2 viikoksi, jonka jälkeen seuraa usein hankintapäätös, sillä yli 75 % asiakkaistani on päätynyt hankkimaan Teamtailorin testattuaan sitä.

Jos et ole demokäytön jälkeen varma päätöksestäsi, autan luomaan matalan kynnyksen aloituspalveluna esiselvityksen, joka kattaa nykyisen prosessin kevyen auditoinnin ja suositukset palvelun tarpeellisuudesta, näkemyksen yhdistettävyydestä muihin järjestelmiin sekä loppuraportin.

Lisäksi tarjoan ostopäätöksen tehneille asiakkailleni 5 tuntia ilmaista konsultaatiota rekrytoinnista, asiakkaiden oman tarpeen mukaan.

Ole minuun yhteydessä, ja avataan sinullekin kahden viikon maksuton kokeilujakso!

Lue lisää artikkeleja samasta aiheesta