Henkilöarviot

Henkilöarvioinnin avulla osaat tehdä parhaan päätöksen ja vältät virherekrytointeja samalla kun tunnistat hakijan potentiaalin ja kyvykkyydet

Henkilöarviot

Henkilöarvioinnin avulla osaat tehdä parhaan päätöksen ja vältät virherekrytointeja samalla kun tunnistat hakijan potentiaalin ja kyvykkyydet

Henkilöarvioinnit ovat helppo ja luotettava tapa arvioida työntekijöiden soveltuvuutta työtehtäviin. Autan asiakasta saamaan kokonaisvaltaisemman kuvan kandidaatisteista ja näiden soveltuvuudesta tehtävään. Strukturoitu haastattelu, referenssien tarkastaminen yhdessä henkilöarvion kanssa antavat parhaat edellytyksen välttää virherekrytointeja. Henkilöarviot ovat aina osa ammattimaista ja kokonaisvaltaista rekrytointia. Myös rekrytointipäätöksen jälkeen arviota voi hyödyntää, esimerkiksi perehdytyksessä ja esihenkilötyössä.

Henkilöarvioinnin hyödyt

  • Tunnistat sopivimman osaajan ja hänen vahvuutensa
  • Huolehdit objektiivisuudesta
  • Ennustat menestymistä toimenkuvassa
  • Vältät virherekrytoinnit (tulee aina kalliiksi)
  • Parannat hakijakokemusta
  • Kehität työnantajakuvaa luottamuksella ja läpinäkyvyydellä
  • Hyödynnät arviointiraportin tuloksia jo perehdytyksen aikana

Henkilöarvioinnin menetelmät

Käytössäni on kolme eri testimenetelmää; AoN, WorkPlace Big Five, sekä EQ-i 2.0. Arviointia varten valitsemme tilanteeseen parhaiten sopivan testimenetelmän. AoN Asssessmentin testejä käytän useimmiten puhtaassa rekrytointitilassa. Nämä testit mittaavat mm. henkilön numeerisesta ja verbaalisesta ja deduktiivisesta päättelykykyä. Henkilöarviointeja voi käyttää myös muissa tilanteissa. Näitä ovat esim. henkilöstön sisäiset vaihdot, esimiesvalinnat ja tiimien toimivuuden tarkastelu.

Pyydä tarjous

Kysy lisää palveluistani tai pyydä suoraan tarjous. Olen yhteydessä mahdollisimman pian ja tarvittaessa pyydän lisätietoja tarpeistanne. Rakennetaan yhdessä teitä parhaiten palveleva palvelukokonaisuus.

Tämä sivusto käyttää Googlen reCAPTCHA-palvelua. Lue lisää Googlen Tietosuojasta ja Käyttöehdoista.